• idag
  19 jan
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   2.3 mm
 • onsdag
  20 jan
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   3.2 mm
 • torsdag
  21 jan
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   3.2 mm
 • fredag
  22 jan
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  23 jan
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Sista numret av Arbete & Ekonomi

Krönikor
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Så här har de senaste tre numren av Arbete & Ekonomi sett ut. Snart byter bilagan namn och skepnad.
Knappt hann det börja innan det var över. Mitt fjärde nummer av Arbete & Ekonomi blir även mitt sista.

Snart finns nämligen inte Arbete & Ekonomi mer. Från och med årsskiftet ska två näringslivsbilagor bli en och Arbete & Ekonomi bakas ihop med Värmlands Affärer. Jag fortsätter visserligen som redaktör även för Värmlands Affärer, så riktigt så dramatiskt som jag ville få det att låta är det inte.

Värmlands Affärer kommer i brevlådan och följer med din lokala tidning, precis som Arbete & Ekonomi gjort. Du har väl koll på att vi även samlar alla länets näringslivsnyheter från NWT Medias titlar på varmlandsaffarer.se? Om inte – gå in och följ oss.

Ambitionen är att Värmlands Affärer även framöver ska väcka nyfikenhet och inspirera. Att du som läsare ska få med dig nya kunskaper, matnyttiga tips och ta del av aktuella trender. Konsumentfrågor kommer mixas med företagsnyheter. Juridiska spörsmål blandas med privatekonomi. Högt och lågt från länets alla hörn.

Vad tycker du att Värmlands Affärer ska skriva om? Har du blivit diskriminerad på jobbet, funderar du på hur många som fuskat med korttidspermitteringarna eller vet du någon som sadlat om från kioskägare till sadelmakare? Jag är en sådan där person som tycker att allt är intressant, så hör gärna av dig – alla tips är välkomna!

Nu tackar Arbete & Ekonomi för sig med ett härligt spretigt decembernummer. Här får du bland annat senaste drönarnytt, tips kring skilsmässoekonomi, det senaste kring de krånglande reseåterbetalningarna och djupare kunskap om hur integrationen funkar på arbetsmarknaden.

God jul i förskott!

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.