Värmländsk byrå får Riksdagen som kund

Näringsliv
PUBLICERAD:
Advants tre delägare utanför nya lokalen i yttre hamn i Karlstad. Från vänster Stefan Berg, Linda Jonsson och Mikael Engström.
Foto: Henric Forsell
Den Värmlandsbaserade produktionsbyrån Advant har tecknat avtal med Riksdagsförvaltningen. Advant kommer vara Riksdagens leverantör av kampanjer, grafisk produktion och texter.

– Det känns riktigt kul och spännande att få förtroendet från en så välrenommerad kund. Vi ser fram emot att inleda det nya samarbetet, säger Linda Jonsson, vd på Advant i ett pressmeddelande.

Advant har sedan tidigare liknande större avtal med bland annat Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, Sveriges kommuner och regioner (SKR), Region Värmland samt Karlstads och Örebro kommun.

– Vi har under drygt 13 år utvecklat ett starkt erbjudande och är numera Värmlands största byrå sett till antalet anställda, 27 stycken. Nu satsar vi ytterligare, säger Linda Jonsson.  

Så här jobbar Värmlands Affärer med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.