Interjakt växer i Sverige

Näringsliv
PUBLICERAD:
Sportfiskedelen växer inom Årjängsföretaget Interjakt. (Arkivbild)
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Interjakt Group Scandinavia med säte i Årjäng växer i Sverige. Kedjan expanderar med fem nya butiker inom framför allt sportfiske.

Interjakt Group Scandinavia är Nordens största fackhandelskedja inom jakt och fiske med butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Butikerna som numera ingår i Årjängsbolaget är Fiskekompaniet i Eslöv, Fiskekompaniet i Lund, Jiggar.nu i Järna, Rekordfabriken Oskarshamn och Ö-viks Cykel & Fritid. Sportfiskedivisionen växer därmed med fyra medlemmar.

– Verksamheten växer så det knakar, men vi har varit beredda på tillväxt och känner att vi kan hantera takten, säger Jens Olsson, country division manager för Interfiske i Sverige i ett pressmeddelande.

– Vår affärsidé tilltalar fler och fler aktörer, säger Janne Möller, country division manager för Interjakt Sweden i pressmeddelandet.

Så här jobbar Värmlands Affärer med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.