• idag
  4 apr
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  5 apr
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  6 apr
  12°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  7 apr
  13°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  8 apr
  12°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Lokal Torsbyhandel för 29,5 miljoner

Näringsliv
PUBLICERAD:
I samband med lördagens julgransdans avslutades Torsbyturen för den här gången när de sista vinnarna lottades fram. Näringslivschef Eva Larsson och Christian Fryklund, ordförande för iTorsby, gläds över det engagemang stämpelkorten skapat.
Foto: Torsby kommun
Stämpelkortstävlingen Torsbyturen har inbringat drygt 29,5 miljoner kronor till den lokala handeln.
Sammanlagt lämnades 19 706 fullstämplade kort in, vilket är ett nytt rekord.

Tävlingen, där presentkort till ett värde på 34 500 kronor lottas ut vid tre tillfällen under tävlingsperioden, har vuxit stadigt sedan starten 2017 och i år var det över 5 000 fler kort som lämnades in jämfört med 2018.

Med tanke på att varje fullstämplat kort motsvarar lokal handel för 1 500 kronor är det över 29,5 miljoner kronor som det handlats för i kommunen.

– Det är otroligt roligt att se att så många väljer att handla lokalt, det hoppas vi att man fortsätter med under resten av året också, såklart, säger kommunens näringslivschef Eva Larsson i ett pressmeddelande.

Denna artikel publicerades först på www.vf.se
Så här jobbar Värmlands Affärer med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.