• idag
  4 juli
  17°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  5 juli
  15°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   4.9 mm
 • måndag
  6 juli
  18°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  7 juli
  19°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  8 juli
  18°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Ny strategi för utvecklat näringsliv

Näringsliv
PUBLICERAD:
Torsby har tagit fram en ny näringslivsstrategi för 2020-2028. Uppdelat på fokusområdena näringslivsutveckling, hållbara klimatsmarta företag och service till företag syftar den till att utmärka förbättringsområden för kommunens näringsliv.

Kommunfullmäktige tog beslut om näringslivsstrategin vid sammanträdet i december och genom att följa den ska man, förutom att utveckla utpekade områden, kunna möta utmaningar inom kompetensförsörjning och infrastruktur.

– Strategin anger områden där Torsby kommun har potential att växa och utvecklas inom. Det är till exempel inom besöksnäring och handel, skoglig bioekonomi och klimatsmarta företag, säger näringslivschef Eva Larsson i ett pressmeddelande.

Denna artikel publicerades först på www.vf.se
Så här jobbar Värmlands Affärer med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.